FAQ

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

DCNE: Kita minangka pabrik, diadegaké ing taun 1997, mrodhuksi peralatan pangisi daya kendaraan listrik, dumunung ing Chengdu, sing jembaré |2.000 kothak meter lan kanthi udakara 120 buruh.

Apa kaluwihan utama sampeyan?

DCNE: Kita duwe R&D inti dhewe tim lan lini produksi , iku luwih apik kanggo kualitas kontrol, rega lan wektu pangiriman. Kita duwe luwih saka 10 paten teknis.

Kepiye pasar utama sampeyan?

DCNE: Pasar utama kita yaiku pasar Eropa lan Amerika, nanging barang-barang kita didol ing saindenging jagad.

Apa babagan kemampuan produksi sampeyan? wektu pangiriman?

DCNE: Ikugumantung ing prodhuk, kayata pangisi daya 3.3kw, 1-10 set produksi urutan wektu timbal yaiku 5-7 dina kerja; 11-100 set lead time yaiku 12-15 dina kerja. Wektu pangiriman kanggo 101-500 unit yaiku 18-22 dina kerja.

Turnover taunan pabrik kita bisa tekan US $ 5.2-7 yuta.

Apa produk utama sampeyan? Level teknis produk?

DCNE:

Produk utama kita yaiku peralatan pangisi daya kendaraan listrik, kalebu pabrik baterei, produsen kendaraan listrik, grosir, lsp.

Kita mung nyedhiyakake kelas otomotif, peralatan pangisi daya cerdas, kelas perlindungan IP66, IP67; anti banyu, dustproof, shockproof, bledosan-bukti.

Apa jinis baterei lithium sampeyan?

DCNE: Lifepo4, 18650, baterei Li-ion, baterei timbal-asam, baterei gel, Ni-MH, Ni-Cd, baterei Ni-Cr, etc.

Kepiye babagan MOQ lan OEM?

DCNE:

* Ing MOQ kanggo jinis umum: 1 Piece

* Ing MOQ kanggo jinis abnormal: 10 bêsik

* Ora masalah karo OEM

Apa materi produk sampeyan?

DCNE:

Bahan cangkang pangisi daya digawe saka bagian sing digawe dowo aluminium. Nggampangake boros panas sing luwih apik.

1. Jeneng bagean: Aluminium kapasitor elektrolitik
1.1 Supplier: EPCOS
1.2 Model: 330UF(M)-400V(D=30mm, H=45mm)

2. Jeneng bagean: relay Omron
2.1 Supplier: OMRON
2.2 Model: G8P-1C4P-12VDC (T9AS1D12-12)

3. Jeneng bagean: SONGCHUAN relay
3.1 Supplier: SONGCHUAN
3.2 Model: 855AP-1A-C-12VDC

4. Jeneng bagean: chip SMT
4.1 Supplier: TI
4.2 Model: TMS320F28030PAGT

Apa garansi produk?

DCNE: Periode garansi normal yaiku 18 wulan, kajaba karusakan sing disengaja.

Kepiye carane sampeyan ngontrol kualitas?

DCNE:

* Kita duwe departemen kontrol kualitas khusus kanggo ngontrol kualitas. Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
* Saben produk bakal ngalami tes sing ketat sadurunge dikirim.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita