Budaya & Nilai

Kulawarga DCNE

DCNE minangka kulawarga sing anget,nyengkuyung filosofi adhedhasar karyawan, ngrawat lan ngurus saben anggota kulawarga. DCNE bakal ngatur saben wulan kegiatan tim, perjalanan perusahaan taunan lan ujian medis, tuku asuransi kanggo anggota kulawarga karyawan, lan ndhukung anak karyawan sinau ing luar negeri. Ora mung kuwi, DCNE uga nyengkuyung karyawan supaya bisa nindakake tanggung jawab sosial, ngatur karyawan kanggo ngunjungi bocah-bocah sing kiwa lan wong tuwa, komunikasi kanthi jero, lan nggawa kehangatan lan kekuwatan, menehi sumbangan kanggo masyarakat.

Kegiatan Amal DCNE

DCNE darmabakti kanggo macem-macem kegiatan amal, kanggo menehi sumbangan kanggo masyarakat. Kemajuan DCNE ora diisolasi kanthi dhukungan saka masyarakat. Dadi, Tanggung jawab masyarakat minangka misi DCNE.

※ Lindhu WenChuan

Ing taun 2008, ana gempa bumi ing kutha Wenchuan, China. Kabeh jagad padha sedhih banget amarga bencana gedhe iki. Nalika bencana iki kedadeyan, DCNE ngatur sumbangan kanggo pasokan darurat lan langsung dikirim menyang wilayah bencana, kanggo nyuplai kebutuhan dhasar kanggo sedulur-sedulur sing isih urip, kanggo mbangun maneh kutha asale. Wong-wong ing wilayah bencana uga nuduhake penghargaan marang DCNE, sadurunge kita lunga, nyekel kita, kebak luh.

DCNE-2

※ Flu COVID-19

Ing pungkasan taun 2019, virus serius tingkat donya--COVID-19 kena pengaruh China. DCNE nanggapi telpon pamrentah ing sepisanan lan aktif kerja sama karo macem-macem kerja pencegahan epidemi. Kanthi syarat njamin safety karyawan lan disepakati dening pamrentah, DCNE nerusake produksi ing pertengahan Februari 2020. Ing wulan Maret, COVID-19 nyebar kanthi skala gedhe ing Eropa lan Amerika. DCNE ngatur kanggo ngirim topeng kanggo kabeh pelanggan ing pisanan. DCNE nggunakake aktivitas kanggo mbuktekaken "Pelanggan pisanan."

DCNE-4
DCNE-3
DCNE-5

※ Banjir Cina Kidul

DCNE-6

Ing 2020 Juni & Juli, tanah Cina Kidul ngalami banjir bencana. Iki minangka bencana banjir paling gedhe ing kali Yangtze wiwit taun 1961 nganti saiki ing China. Banjir iki ing 27 provinsi, luwih saka 38 yuta wong nandhang sangsara. DCNE njupuk tanggung jawab masyarakat, miturut telpon pamrentah, uga mbantu pamrentah Sichuan ngatur sumbangan menyang wilayah sing nandhang lara. DCNE uga nyumbang pangisi daya kanggo sawetara perusahaan EV lan baterei kanggo mbantu pulih saka produktivitas.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita