Kabar

  • Our 6.6kw new charger version is coming soon!

    Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka!

    Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka! Kita ngerti pangisi daya baterei 3.3kw minangka pangisi daya sing bisa ditumpuk, banjur 6.6kw / 9.9kw / 13kw digabungake karo luwih saka 2 pangisi daya 3.3kw. Saiki, pangisi daya 3.3KW minangka pangisi daya paling populer ing ...
    Waca liyane
  • The OBC charger with charging gun

    Pangisi daya OBC karo bedhil pangisi daya

    Pangisi daya nganggo bedhil pangisi daya Kaya sing dingerteni, nalika tuku mobil listrik kanthi kacepetan dhuwur, yen kita pengin ngisi daya ing omah, mobil listrik bakal ngatur bedhil pangisi daya (Ora gratis), sing bisa dipasang ing tembok. ...
    Waca liyane
  • Your 3.3KW stackable chargers don’t work?

    Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake?

    Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake? Sawetara customes ngerti sing pangisi daya 3.3KW iku stackable, banjur bakal dadi 6.6KW, 9.9KW, 13KW etc. pangisi daya dhuwur. Dadi sawetara pelanggan tuku sawetara pangisi daya 3.3KW, kanggo nggabungake ...
    Waca liyane
  • How to use your chargers with CAN BUS

    Carane nggunakake pangisi daya karo CAN BUS

    Carane nggunakake pangisi daya karo CAN BUS 1. Sawetara pelanggan bakal kerep takon kita apa pangisi daya ora bisa lancar, ora bisa ndeteksi voltase? Banjur kita bakal ngidini pelanggan mriksa yen nyambungake baterei sing bener? Sawetara pelanggan pengin nyoba ...
    Waca liyane
  • How to use and maintain the on board charger of electric vehicle ( 2 )

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya onboard kendaraan listrik (2)

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya onboard kendaraan listrik ( 2 ) Minangka produsen profesional pangisi daya onboard, kita "tanggung jawab banget" lan "kudu" nerangake marang para pelanggan babagan carane njamin keamanan garis pangisi daya. ...
    Waca liyane
  • How to use and maintain the on board charger of electric vehicle ( 1 )

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya kendaraan listrik (1)

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya ing kendaraan listrik ( 1 ) Masalah keamanan pangisi daya Keamanan ing kene utamane kalebu "keselamatan urip lan properti" lan "keselamatan baterei". Ana telung aspek utama sing langsung mengaruhi safety ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita