Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka!

Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka!

Kaya sing kita ngerti 3,3 kw pangisi daya baterei stackable pangisi daya, banjur ing 6,6kw/9,9 kw/13kw digabungake karo luwih saka 2 saka 3,3 kw pangisi daya.

saiki, 3.3KWpangisi daya minangka pangisi daya paling populer ing donya kanggo pangisi daya cepet & aman kanggo macem-macem aplikasi. Temenan uga6,6kw/9,9 kw/13kw. Ngelingi aplikasi pelanggan, DCNE mutusake kanggo ngembangake versi anyar saka6.6KWpisanan. Versi lawas6.6KW pangisi daya kaya ing ngisor iki:

6.6KW-A

Saiki DCNE ngembangake versi anyar 6.6kw babar blas, stopkontak saka 6.6kw diganti babar blas, katon, kinerja. Sampeyan bisa mriksa stopkontak anyar 6.6kw, tampilan bisa dipasang ing mobil listrik kanthi gampang, uga bisa luwih portabel tinimbang versi lawas. Outlet anyar kaya ing ngisor iki:

7c1689564798d9a6b043126070a6c8d

Iku entheng, lan insinyur kita nggunakake basis teknologi anyar versi lawas, bisa nambah efisiensi pangisian daya luwih akeh. Sawise ewonan tes, uga duwe kaluwihan paling apik, saiki / voltase stabil, IP67, PFC, komunikasi CAN. Ditrapake ing Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker, peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan ruangan UPS.

6.6KW Charger

Iku pilihan liyane kanggo pelanggan 6.6KWpilihan! Sugeng rawuh kanggopitakonmu!


Wektu kirim: Oct-28-2021

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita