Pangisi daya OBC karo bedhil pangisi daya

Pangisi daya karo pistol pangisi daya

Kaya sing dingerteni, nalika tuku mobil listrik kanthi kacepetan dhuwur, yen kita pengin ngisi daya ing omah, mobil listrik bakal ngatur bedhil pangisi daya (Ora gratis), sing bisa dipasang ing tembok ing omah sampeyan. Amarga anaakeh stasiun pangisian daya njaba kanggo penak kanggo ngisi daya mobil gampang, iku pangisi daya industri, voltase biasane ndhuwur ewu voltase.

 

Nanging kepiye babagan solusi pangisi daya mobil kanthi kecepatan rendah iki? Akeh kendaraan kacepetan kurang aplikasi diajukake biasane antarane110-220VAC, bisa gampang diisi ing omah utawa kantor kantor. Meh paling wong ngerti, kemampuan toleransi sakaLSViku masalah gedhe. Kepiye carane bisa ngatasi masalah iki nalika ana ing njaba, lan baterei ana darurat?

 

Masalah iki bisa ditanggulangi ing DCNE. Pangisi daya kita bisa nyambungake bedhil pangisi daya yen dibutuhake pelanggan. Ana 2 konektor input, siji kanggo110-220VAC, siji kanggo ngisi daya gun, nyambungake CC/CP. Nalika sampeyan ana ing njaba lawang, ana stasiun pangisi daya, ing ngendi sampeyan bisa ngisi kendharaan kanthi gampang. padhaIP67 standar, banyu/bledug/bledug/bukti kejut, pangisi daya cerdas, indikator kasedhiya, mateni kanthi otomatisnalika kebak. Mesthi, sampeyan uga bisa nggunakake ing omah.

f0ab12dd1a69f60c62a934cf41ded63(1)

Ing DCNEuga ditrapake ing kendaraan kacepetan dhuwur. Kita ngerti, mobil beda karo voltase baterei beda, nanging voltase stasiun pangisian daya padha, voltase stasiun daya kontrol ing sawetara aman, nanging ora ateges iki ora bakal ngrusak baterei. Tegangan sing luwih dhuwur bakal nyuda umur baterei; voltase ngisor ora bisa ngisi baterei kanthi lengkap; bakal rusak ing mangsa ngarep.

 

DCNE iku biaya siji-siji, siji pangisi daya kanggo siji paket baterei. yen sampeyan nyetel voltase pangisi daya miturut baterei, cocog, banjur ngisi daya. Tindakan iki bakalnglindhungi batereibiasane. Kaya sing wis dingerteni, baterei akeh larang, pilih waepangisi daya profesional tengen.

 Hubungi kita rauh!


Wektu kirim: Oct-21-2021

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita