Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake?

Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake?

Sawetara adat ngerti yen ing 3.3KW pangisi daya iku stackable, banjur bakal dadi 6.6KW, 9.9KW,13KWetc. daya dhuwur daya. Dadi sawetara pelanggan tuku sawetara3.3KWpangisi daya, kanggo gabungke dhewe. Nalika nampa pangisi daya, padha nindakake3.3KW pangisi daya ing podo karo, padha golek pangisi daya ora bisa lan nganggep minangka bejat ing transportasi.

Dadi, Sadurunge pesen pangisi daya srakable kanggo kombinasi, hubungi sales engineers karo rincian requirement, nyedhiyani sampeyan solusi pangisi daya luwih cocok.

WechatIMG1034

Bener 3.3KW minangka pangisi daya sing bisa ditumpuk, ana piranti lunak kanggo ngontrol jinis sinyal input / output. Nalika engineers gabungke ing 3.3KW pangisi daya stackable, bakal ana maneh nulis prosedur piranti lunak lan ngganti modul ing njero supaya bisa digunakake.

微信图片_20210806174155

Dadi, Sadurunge pesen pangisi daya srakable kanggo kombinasi, hubungi sales engineers sampeyan kanthi rincian syarat sampeyan, menehi solusi pangisi daya sing luwih cocog.


Wektu kirim: Oct-14-2021

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita