Warta Industri

  • The OBC charger with charging gun

    Pangisi daya OBC karo bedhil pangisi daya

    Pangisi daya nganggo bedhil pangisi daya Kaya sing dingerteni, nalika tuku mobil listrik kanthi kacepetan dhuwur, yen kita pengin ngisi daya ing omah, mobil listrik bakal ngatur bedhil pangisi daya (Ora gratis), sing bisa dipasang ing tembok. ...
    Waca liyane
  • Your 3.3KW stackable chargers don’t work?

    Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake?

    Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake? Sawetara customes ngerti sing pangisi daya 3.3KW iku stackable, banjur bakal dadi 6.6KW, 9.9KW, 13KW etc. pangisi daya dhuwur. Dadi sawetara pelanggan tuku sawetara pangisi daya 3.3KW, kanggo nggabungake ...
    Waca liyane
  • DCNE ATTEND FANKFURT EXHIBITION NOW!

    DCNE rawuh ing pameran FANKFURT SAIKI!

    DCNE ATTEND 2021 FANKFURT EXHIBITION SAIKI! Frankfurt, Jerman - Penyelenggara Automechanika nutupi kabeh pangkalan lan nyiapake Automechanika Frankfurt Digital Plus, sing bakal diwiwiti tanggal 14 Feb, 2021 kanthi campuran, adhep-adhepan / online f...
    Waca liyane
  • Li-ion battery pioneer Akira Yoshino talks about the future of electric vehicles, technology news

    Pionir baterei Li-ion Akira Yoshino ngomong babagan masa depan kendaraan listrik, warta teknologi

    Tokyo (Reuters)-Profesor Akira Yoshino, sing menang bareng karo Bebungah Nobel Kimia 2019, nampa pujian amarga owah-owahan dramatis ing industri otomotif lan teknologi amarga karyane ing baterei lithium-ion. Baterei lithium-ion nyedhiyakake kompetisi sengit pisanan kanggo bahan bakar fosil lan ...
    Waca liyane
  • How to use the battery correctly?

    Kepiye cara nggunakake baterei kanthi bener?

    Kinerja lan umur layanan baterei ora mung gumantung ing struktur lan kualitas baterei, nanging uga raket karo panggunaan lan pangopènan. Urip layanan baterei bisa tekan luwih saka 5 taun lan mung setengah taun. Mulane, kanggo ndawakake umur layanan baterei ...
    Waca liyane
  • Electric vehicle (EV) charging standards and their differences

    Standar pangisian daya kendaraan listrik (EV) lan bedane

    Amarga akeh konsumen nggawe keputusan ijo kanggo ninggalake mesin pembakaran internal kendharaan listrik, bisa uga ora cocog karo standar pangisian daya. Dibandhingake karo mil saben galon, kilowatt, voltase, lan ampere bisa uga kaya jargon, nanging iki minangka unit dhasar kanggo mangerteni carane ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita