OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A ngisi baterei kanthi cepet lan aman

OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A ngisi baterei kanthi cepet lan aman

keuntungan

⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
⭐ Ukuran cilik lan bobot entheng
⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

 

Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!


Deskripsi Produk

Tag produk

q1-2kw3
jeneng OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A ngisi baterei kanthi cepet lan aman
Model DCNE-Q1-2kw
Cara Cooling Pendinginan hawa
Ukuran 280 * 155 * 115 mm
NW 4.5KG
warna Ireng utawa Silver utawa Kuning
Jinis baterei Lifepo4,18650, baterei Lithium ion
baterei timbal-asam, AGM, GEL
Nikel-logam hidrida, nikel-kadmium, nikel-kromium baterei, etc
Efisiensi > 95%
IP IP66 (anti banyu, bledug, bledosan-bukti, shockproof)
Tegangan Input AC 220V ± 15%, 50-60Hz
Input Saiki 13A
Tegangan Output 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V, 84V, 96V, 108V, 120VDC
Output Saiki 35A, 30A, 25A, 20A, 17A
Fungsi proteksi: 1.Superheat pangayoman, short circuit pangayoman, mbalikke pangayoman sambungan.
2.Overpressure pangayoman Overcharge pangayoman.
3. Lampu LED
Mode pangisian daya: muatan arus konstan, muatan tekanan konstan, muatan seragam, muatan ngambang.
Konektor Input EU/US/UK/AU plug; EU/US pengisian gun dan soket (opsional)
wektu ngisi daya Etung wektu ngisi daya adhedhasar kapasitas baterei
Suhu operasi (-35 ~ +85) ℃;
Suhu panyimpenan (-55 ~ +100) ℃;
Bahan Potongan gambar aluminium
Jinis output Tekanan konstan / arus
daya output 2000W
dawa kabel input 1.2M
dawa kabel output 1M
Mangga dipriksa operasi pangisi daya lan manual instalasi
charging curve

Area aplikasi:

  • Produsen baterei Lithium/Asam Timbal, produsen HSV/LSV;
  • Gerobak Golf/Klub, Truk Logistik, Mobil wisata, Perahu listrik, Gerobak pembersih;
  • Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker;
  • peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS;
  • Pembangkit Tenaga Surya, Pembangkit Tenaga Angin;
  • Listrik, Marine, Aerospace, Military wilayah;
ap (5)
ap
ap (4)
ap (3)
ap (1)
ap (2)
qq

Apa milih kita

  • Pabrik rega langsung.
  • Tim R&D profesional.
  • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
  • Nyedhiyani layanan 24 jam.
  • Pangiriman cepet, produk Reguler sajrone 4-7 dina kerja.
  • UL CE CRI standar.
  • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

DCNE Q1-2KW ing papan pangisi daya karo voltase output saka 12V-108V, output saiki saka 5A-30A dikembangaké lan diprodhuksi kanggo sawetara kendaraan entheng kayata cart golf, forklift lan nyawang mobil etc. Iki pangisi daya cerdas karo ukuran cilik, cahya bobot lan efisiensi dhuwur, tingkat pangayoman dhuwur saka IP67, urip dawa lan gampang kanggo nggunakake. Pangisi daya DCNE karo PFC, iku isolasi pindho. Bisa digunakake kanggo baterei lithium, baterei asam timbal lan AGM etc.

Uga nduweni fitur ing ngisor iki:

1. Kompensasi suhu otomatis

2. Ekualisasi otomatis

3. pangayoman overheating

4. pangayoman overcharging

5. pangayoman sambungan mbalikke

6. Proteksi short-circuit

 

Pangisi daya kita dirancang kanthi lengkap lan diprodhuksi dening perusahaan DCNE, sing dumadi saka luwih saka 67 insinyur profesional ing macem-macem jurusan, kayata piranti lunak, hardware, ngisi daya, algoritma, matematika, tata letak PCB.

Perusahaan kita nyedhiyakake layanan OEM, duwe garis produksi lengkap pangisi daya, ngontrol kabeh kualitas pangisi daya ing tangan kita dhewe, nyukupi kabutuhan pelanggan saka langkah pertama nganti pungkasan.

Uga, Kita lagi Produsèn asli, kita bisa nyedhiyani pelanggan layanan selaras bebas, bisa ngontrol saben prosedur produksi, uga ngontrol rega. Saiki kita duwe pelanggan global, uga OEM kanggo perusahaan pangisi daya global. Yen sampeyan duwe kabutuhan / jumlah potensial, hubungi kita kanggo rega sing luwih apik. Amarga kita produsen, kita bisa menehi rega grosir kanggo pelanggan langsung.

Yen sampeyan butuh pangisi daya pribadi, aja kuwatir, kita uga bakal menehi solusi pangisi daya kanggo nglindhungi baterei sing larang, uga kanthi rega distributor. Kita ngarahake nyuda rega pangisi daya lan ngembangake teknologi pangisi daya canggih, supaya urip pangisi daya pelanggan luwih gampang!

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan pangisi daya lan rega!

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita