OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A apik kanggo ngisi lan nglindhungi baterei

OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A apik kanggo ngisi lan nglindhungi baterei

keuntungan

⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
⭐ Daya luwih gedhe kanggo ngisi daya luwih cepet
⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

 

Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!


Deskripsi Produk

Tag produk

q1-4kwA

jeneng

OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A apik kanggo ngisi lan nglindhungi baterei

Model

DCNE-Q1-4kw

Cara Cooling

Pendinginan hawa

Ukuran

305 * 280 * 115 mm

NW

8kg

warna

kuning

Jinis baterei

Lifepo4,18650, baterei Lithium ion
baterei timbal-asam, AGM, GEL
Nikel-logam hidrida, nikel-kadmium, nikel-kromium baterei, etc

Efisiensi

> 95%

IP

IP66 (anti banyu, bledug, bledosan-bukti, shockproof)

Tegangan Input

AC 220V ± 15%, 50-60Hz

Input Saiki

25A

Tegangan Output

12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V, 84V, 96V, 108V, 120VDC

Output Saiki

60A, 50A, 40A, 30A, 20A

Fungsi proteksi:

1.Superheat pangayoman, short circuit pangayoman, mbalikke pangayoman sambungan.

2.Overpressure pangayoman Overcharge pangayoman.

3. Lampu LED

Mode pangisian daya:

muatan arus konstan, muatan tekanan konstan, muatan seragam, muatan ngambang.

Konektor Input

EU/US/UK/AU plug; EU/US pengisian gun dan soket (opsional)

wektu ngisi daya

Etung wektu ngisi daya adhedhasar kapasitas baterei

Suhu operasi

(-35 ~ +85) ℃;

Suhu panyimpenan

(-55 ~ +100) ℃;

Bahan

Potongan gambar aluminium

Jinis output

Tekanan konstan / arus

daya output

4000W

dawa kabel input

1.2M

dawa kabel output

1M

Mangga dipriksa operasi pangisi daya lan manual instalasi

charging curve

Area aplikasi:

  • Produsen baterei Lithium/Asam Timbal, produsen HSV/LSV;
  • Gerobak Golf/Klub, Truk Logistik, Mobil wisata, Perahu listrik, Gerobak pembersih;
  • Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker;
  • peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS;
  • Pembangkit Tenaga Surya, Pembangkit Tenaga Angin;
  • Listrik, Marine, Aerospace, Military wilayah;
ap (5)
ap
ap (4)
ap (3)
ap (1)
ap (2)
qq

Apa milih kita

  • Pabrik rega langsung.
  • Tim R&D profesional.
  • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
  • Nyedhiyani layanan 24 jam.
  • Pangiriman cepet, produk Reguler sajrone 4-7 dina kerja.
  • UL CE CRI standar.
  • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

DCNE Q1-4KW ing pangisi daya Papan kanthi voltase output saka 12V-108V, saiki output saka 20A-60A dikembangake lan diprodhuksi kanggo sawetara kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata dll. Kanggo pangisi daya iki, kita duwe loro gaya vertikal lan horisontal kanggo pilihan customer. Fungsi padha, nanging mung karo ukuran sing beda. Pangisi daya cerdas iki kanthi ukuran cilik, lan efisiensi dhuwur, tingkat perlindungan IP67 sing dhuwur, umur kerja sing dawa lan gampang digunakake. Pangisi daya DCNE karo PFC, iku isolasi pindho. Bisa digunakake kanggo baterei lithium, baterei asam timbal lan AGM etc.

Uga nduweni fitur ing ngisor iki:

1. Kompensasi suhu otomatis

2. Ekualisasi otomatis

3. pangayoman overheating

4. pangayoman overcharging

5. pangayoman sambungan mbalikke

6. Proteksi short-circuit

Pangisi daya kita dirancang kanthi lengkap lan diprodhuksi dening perusahaan DCNE, sing dumadi saka luwih saka 67 insinyur profesional ing macem-macem jurusan, kayata piranti lunak, hardware, ngisi daya, algoritma, matematika, tata letak PCB.

Perusahaan kita nyedhiyakake layanan OEM, duwe garis produksi lengkap pangisi daya, ngontrol kabeh kualitas pangisi daya ing tangan kita dhewe, nyukupi kabutuhan pelanggan saka langkah pertama nganti pungkasan.

Uga, Kita lagi Produsèn asli, kita bisa nyedhiyani pelanggan layanan selaras bebas, bisa ngontrol saben prosedur produksi, uga ngontrol rega. Saiki kita duwe pelanggan global, uga OEM kanggo perusahaan pangisi daya global. Yen sampeyan duwe kabutuhan / jumlah potensial, hubungi kita kanggo rega sing luwih apik. Amarga kita produsen, kita bisa menehi rega grosir kanggo pelanggan langsung.

Yen sampeyan butuh pangisi daya pribadi, aja kuwatir, kita uga bakal menehi solusi pangisi daya kanggo nglindhungi baterei sing larang, uga kanthi rega distributor. Kita ngarahake nyuda rega pangisi daya lan ngembangake teknologi pangisi daya canggih, supaya urip pangisi daya pelanggan luwih gampang!

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan pangisi daya lan rega!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita