Q1 Series AC220V & DC12-120V Pangisi daya

  • OBC  Q1-2KW  DC12-108V  5-30A charge your battery quickly and safely

    OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A ngisi baterei kanthi cepet lan aman

    ⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
    ⭐ Ukuran cilik lan bobot entheng
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q1-4KW  DC12-108V  20-60A good to charge and protect your battery

    OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A apik kanggo ngisi lan nglindhungi baterei

    ⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
    ⭐ Daya luwih gedhe kanggo ngisi daya luwih cepet
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A kinds of smart functions to easy your life

    OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A jinis fungsi pinter kanggo gampang urip

    ⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
    ⭐ Daya luwih gedhe kanggo ngisi daya luwih cepet
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC Q1-6KW  DC12-108V  40-90A good to charge and protect your battery

    OBC Q1-6KW DC12-108V 40-90A apik kanggo ngisi lan nglindhungi baterei

    ⭐ Kanggo sawetara kendaraan medium kayata ATVS / kendaraan Listrik lan bis listrik lsp.
    ⭐ Daya luwih gedhe kanggo ngisi daya luwih cepet
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q1-8KW  DC12-120V  50-120A smart charger for heavy vehicles

    OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A pangisi daya cerdas kanggo kendaraan abot

    ⭐ Kanggo sawetara kendaraan abot kayata truk, excavator, mesin angkat lsp.
    ⭐ Pangisi daya gedhe kanggo ngisi baterei kanthi cepet lan aman
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q1-12KW  DC12-120V  80-150A High power charger with light weight

    OBC Q1-12KW DC12-120V 80-150A Pangisi daya dhuwur kanthi bobot entheng

    ⭐ Kanggo sawetara kendaraan abot kayata truk, excavator, crane, lsp.
    ⭐ Pangisi daya gedhe kanggo ngisi baterei kanthi cepet lan aman
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita