R&D

Riset & Pangembangan

1. Mbangun & Desain & Komponen pilihan, DCNE uga bisa mbangun platform daya lunak, babar blas desain kabèh struktur kamar ing industri pangisi daya.

2. Ndhuwur 67 engineers profesional dumadi tim R&D, lan DCNE ndarbeni luwih saka 52 daya tech. paten ing China.

3. Nduwe laboratorium profesional & kemampuan tes mandiri kanggo pangisi daya.

Research&Development1

Teknologi

Research&Development2

1. Ngasilake pangisi daya frekuensi variabel sing disegel kanthi lengkap ing China, duwe pengalaman teknologi militer luwih saka 20 taun.

2. Nganti pungkasan taun 2019, luwih saka 200,000+ pangisi daya sing didol.

3. Cocog kanggo luwih saka 100+ jinis kendaraan.

4. Pangisi daya standar kendaraan paling dhuwur-IP67.

Kapasitas Produksi

Bengkel peralatan ngisi daya ngeyel nggunakake ide manajemen modern lan mode kualitas kontrol data gedhe, lan nggunakake teknologi efisiensi dhuwur lan peralatan produksi otomatis. Pengenalan garis produksi peralatan uji otomatis lan jalur produksi otomatis, lan panggunaan metode operasi robot ing jalur produksi otomatis wis nyuda kekeselen karyawan lan ningkatake kualitas produk.

 

cc
ma1

Saiki, output saben wulan yaiku 10,000-20000 set produk sistem pangisi daya. Kualitas minangka urip DCNE, lan kesadaran kualitas tenan lan sistem manajemen sing ketat wis entuk kapercayan jangka panjang para pelanggan. Konsep lan prinsip "Kepemimpinan Kualitas" mbukak kabeh rantai bisnis pangembangan produk, pemasok, produksi, dodolan lan layanan sawise-sales. Akibaté, DCNE strictly kontrol data produk internal lan eksternal perusahaan ing kabeh biaya, supaya data produk iki uga direkam, lan tanggung jawab dilahirake dening individu lan unit.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita