Kapasitas produksi

Kapasitas Produksi

Bengkel peralatan ngisi daya ngeyel nggunakake ide manajemen modern lan mode kualitas kontrol data gedhe, lan nggunakake teknologi efisiensi dhuwur lan peralatan produksi otomatis. Pengenalan jalur produksi peralatan tes otomatis lan jalur produksi otomatis, lan panggunaan metode operasi robot ing jalur produksi otomatis wis nyuda kekeselen karyawan lan ningkatake kualitas produk.

 

cc
zz

Saiki, output saben wulan yaiku 10,000-20000 set produk sistem pangisi daya. Kualitas minangka urip DCNE, lan kesadaran kualitas tenan lan sistem manajemen sing ketat wis entuk kapercayan jangka panjang para pelanggan. Konsep lan prinsip "Kepemimpinan Kualitas" mbukak kabeh rantai bisnis pangembangan produk, pemasok, produksi, dodolan lan layanan sawise-sales. Akibaté, DCNE strictly kontrol data produk internal lan eksternal perusahaan ing kabeh biaya, supaya data produk iki uga direkam, lan tanggung jawab dilahirake dening individu lan unit.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita