Hubungi Kita

contact-us

Ayo energi teka kanthi cepet, aja ngenteni suwe

R&D, Produksi, Penjualan
Pangisi daya kendaraan listrik lan produk kontrol

Hubungi Kita

alamat:

Gedung 2, Section 1 Huafu Avenue, Tianfu New Direct, Chengdu 610000, China

Telpon:

+0086 186 2809 6190

WhatsAPP/Wechat:

+0086 186 2809 6190

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Peta


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita