banner3
banner-2
banner-1

Kaluwihan Kita

Atusan pelanggan wareg

Babagan kita

Ngerti perusahaan kita

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Ing ngisor iki "DCNE") diadegake ing taun 1997. Ing wiwitan, kita nggarap pangisi daya walkie-talkie baterei kamera. Ing taun 2000, kita miwiti kerja sama karo kementerian pertahanan lan ngembangake & ngasilake pangisi daya kanggo kendaraan listrik, mbukak pasar militer kanthi sukses. Sabanjure, kita nyelehake sikil lan mlebu ing lapangan otomotif, pangisi daya kita wiwit ditrapake ing wilayah sipil. "DCNE minangka panyedhiya solusi pangisi daya profesional" ora mung slogan kita, nanging uga tujuan kita. Ing taun-taun kepungkur, DCNE ora nate mandhegake langkah-langkah kita ing proyek OBC. Kita terus nggawe inovasi riset lan pangembangan teknologi pangisi daya lan entuk luwih saka 20 paten kanggo pangisi daya papan on/off.

Ing wektu sing padha, "Pelanggan pisanan menyang DCNE", kabeh anggota DCNE tetep ing pikiran kita. Ing 20 taun kepungkur, kita tansah mikir banget kanggo para pelanggan. Kita ningkatake manajemen, produksi, R&D, kontrol kualitas lan kabeh layanan kanggo ngonfirmasi rega pasar sing kompetitif, kualitas dhuwur sing stabil, wektu pangiriman kanthi cepet, solusi profesional lan nggawa luwih akeh barang anyar kanggo para pelanggan.

Saiki DCNE wis nyediakake pangisi daya kanggo produsen baterei, mobil golf/klub, truk logistik, prau listrik, grobag pembersih, ekskavator, ATV, lapangan Aerospace, lsp.

DCNE ngarepake kerjasama karo sampeyan!

liyane
  • 1997
    Panyiapan perusahaan
  • 23+
    Pengalaman teknis militer
  • 2000sqm+
    Area pabrik
  • 50000+
    dodolan taunan
  • about-bg

Produk khusus

Iki dipérang dadi telung kategori
  • Input AC220v - pangisi daya DC 12v-120v
  • AC90V-265V Input- DC 12v-440v pangisi daya
  • Seri baterei lithium

Industri aplikasi

Atusan pelanggan wareg
  • ed94fda3
  • application02
  • application05
  • application041
  • eq
  • application06

Warta perusahaan

Atusan pelanggan wareg
  • Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka!

    21 Okt, 28

    Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka! Kita ngerti pangisi daya baterei 3.3kw minangka pangisi daya sing bisa ditumpuk, banjur 6.6kw / 9.9kw / 13kw digabungake karo luwih saka 2 pangisi daya 3.3kw. Saiki, pangisi daya 3.3KW minangka pangisi daya paling populer ing ...

  • Pangisi daya OBC karo bedhil pangisi daya

    21 Okt, 21

    Pangisi daya nganggo bedhil pangisi daya Kaya sing dingerteni, nalika tuku mobil listrik kanthi kacepetan dhuwur, yen kita pengin ngisi daya ing omah, mobil listrik bakal ngatur bedhil pangisi daya (Ora gratis), sing bisa dipasang ing tembok. ...

  • Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake?

    21 Okt, 14

    Pangisi daya stackable 3.3KW sampeyan ora bisa digunakake? Sawetara customes ngerti sing pangisi daya 3.3KW iku stackable, banjur bakal dadi 6.6KW, 9.9KW, 13KW etc. pangisi daya dhuwur. Dadi sawetara pelanggan tuku sawetara pangisi daya 3.3KW, kanggo nggabungake ...

  • Distribusi Ekspor

    Produk kita diekspor menyang luar negeri,
    lan pangguna kita disebarake ing saindenging jagad

    map

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita