DCNE MANUFACTURER FACTORY
3.3KW 8KW OBC CHARGER
6.6KW OBC CHARGER

Kaluwihan Kita

Atusan pelanggan wareg

Babagan kita

Ngerti perusahaan kita

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Ing ngisor iki "DCNE") disetel ing taun 1997. Ing wiwitan, kita nggarap pangisi daya walkie-talkie baterei kamera.Ing taun 2000, kita miwiti kerja sama karo kementerian pertahanan lan ngembangake & ngasilake pangisi daya kanggo kendaraan listrik, mbukak pasar militer kanthi sukses.Sabanjure, kita nyelehake sikil lan mlebu ing lapangan otomotif, pangisi daya kita wiwit ditrapake ing wilayah sipil."DCNE minangka panyedhiya solusi pangisi daya profesional" ora mung slogan kita, nanging uga tujuan kita.Ing taun-taun kepungkur, DCNE ora nate mandhegake langkah-langkah kita ing proyek OBC.Kita terus nggawe inovasi riset & pangembangan teknologi pangisi daya lan entuk luwih saka 20 paten kanggo pangisi daya papan on/off.

Ing wektu sing padha, "Pelanggan pisanan menyang DCNE", kabeh anggota DCNE tetep ing pikiran kita.Ing 20 taun kepungkur, kita tansah mikir banget kanggo para pelanggan.Kita ningkataké manajemen, produksi, R&D kita, kontrol kualitas lan kabeh layanan kita kanggo konfirmasi rega pasar competitive, kualitas dhuwur stabil, wektu pangiriman cepet, solusi profesional lan nggawa liyane item anyar kanggo kita pelanggan.

Saiki DCNE wis nyediakake pangisi daya kanggo pabrikan baterei, mobil golf/klub, truk logistik, prau listrik, gerobak pembersih, ekskavator, ATV, lapangan Aerospace, lsp.

DCNE ngarepake kerjasama karo sampeyan!

liyane
  • 1997
    Panyiapan perusahaan
  • 23+
    Pengalaman teknis militer
  • 2000sqm+
    Area pabrik
  • 50000+
    dodolan taunan
  • about-bg

Produk khusus

Iki dipérang dadi telung kategori
  • AC90V-265V Input- DC 12v-440v pangisi daya
  • Input AC220v - pangisi daya DC 12v-120v
  • Seri Baterei
  • Aksesoris Pengisian EV

Industri aplikasi

Atusan pelanggan wareg
  • excavator
  • cleaning cart
  • glof cart
  • excavator
  • yacht charger
  • lifter charger

Warta perusahaan

Atusan pelanggan wareg
  • DCNE Charger’s charging mode

    Mode pengisian daya DCNE Charger

    22 Februari 09

    Ngisi daya normal: diisi ing tingkat standar.Saiki pangisian daya umume 10% saka kapasitas baterei, voltase pangisi daya ora ngluwihi voltase dirating baterei kanthi 120-125%, lan wektu ngisi daya umume 10-15 jam.Trickle charging: nggunakake arus pangisi daya cilik (...

  • Some factors that may slow down the home charging speed of your electric car

    Sawetara faktor sing bisa nyuda kacepetan ngisi daya mobil listrik sampeyan

    21 Dhésèmber 20

    Sawetara faktor sing bisa alon mudhun kacepetan daya ngarep mobil listrik-2 Sadurunge nerusake, kita wis ora ngandika carane akeh mil saben jam bisa ditambahake.Iku amarga owah-owahan karo jumlah daya sing diwenehake kanggo kendaraan ...

  • Some factors that may slow down the home charging speed of your electric car

    Sawetara faktor sing bisa nyuda kacepetan ngisi daya mobil listrik sampeyan

    21 Dhésèmber 16

    Sawetara faktor sing bisa nyuda kacepetan ngisi daya ing omah mobil listrik sampeyan-1 Yen sampeyan pengin dadi pemilik mobil listrik sing wareg, ngisi daya ing omah perlu.Nalika iku mobil listrik murni tinimbang plug-in hybrid electri...

  • Electric car charging is a mess for new electric car owners

    Ngisi daya mobil listrik dadi kekacoan kanggo pamilik mobil listrik anyar

    21 Dhésèmber 10

    Ngisi daya mobil listrik dadi kekacoan kanggo pamilik mobil listrik anyar Nanging, dheweke pengin nggunakake sambungan pengering 1962.Ayo kita lali yen nindakake iki tegese sandhangan teles utawa nyopot utawa nyopot kabel arus dhuwur sepisan utawa kaping pindho saben dina ...

  • Distribusi Ekspor

    Produk kita diekspor menyang luar negeri,
    lan pangguna kita disebarake ing saindenging jagad

    map

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita