Kabar Perusahaan

  • Our 6.6kw new charger version is coming soon!

    Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka!

    Versi pangisi daya anyar 6.6kw bakal teka! Kita ngerti pangisi daya baterei 3.3kw minangka pangisi daya sing bisa ditumpuk, banjur 6.6kw / 9.9kw / 13kw digabungake karo luwih saka 2 pangisi daya 3.3kw. Saiki, pangisi daya 3.3KW minangka pangisi daya paling populer ing ...
    Waca liyane
  • How to use your chargers with CAN BUS

    Carane nggunakake pangisi daya karo CAN BUS

    Carane nggunakake pangisi daya karo CAN BUS 1. Sawetara pelanggan bakal kerep takon kita apa pangisi daya ora bisa lancar, ora bisa ndeteksi voltase? Banjur kita bakal ngidini pelanggan mriksa yen nyambungake baterei sing bener? Sawetara pelanggan pengin nyoba ...
    Waca liyane
  • How to use and maintain the on board charger of electric vehicle ( 2 )

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya onboard kendaraan listrik (2)

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya onboard kendaraan listrik ( 2 ) Minangka produsen profesional pangisi daya onboard, kita "tanggung jawab banget" lan "kudu" nerangake marang para pelanggan babagan carane njamin keamanan garis pangisi daya. ...
    Waca liyane
  • How to use and maintain the on board charger of electric vehicle ( 1 )

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya kendaraan listrik (1)

    Cara nggunakake lan njaga pangisi daya ing kendaraan listrik ( 1 ) Masalah keamanan pangisi daya Keamanan ing kene utamane kalebu "keselamatan urip lan properti" lan "keselamatan baterei". Ana telung aspek utama sing langsung mengaruhi safety ...
    Waca liyane
  • Golf Cart Battery Charger,Factory making China Aluminium enclosure

    Charger Baterei Golf Cart,Pabrik nggawe kandang Aluminium China

    Charger Baterei Golf Cart,Pabrik nggawe China Aluminium pager Iku netepi prinsip "Jujur, rajin, enterprising, inovatif" kanggo ngembangake produk anyar kanthi terus-terusan. Iku regards pelanggan, sukses minangka sukses dhewe. Ayo kita kembangake kesejahteraan ...
    Waca liyane
  • How to choose your excavator charger?

    Kepiye cara milih pangisi daya excavator?

    Kepiye cara milih pangisi daya excavator? jaman saiki. Akeh pelanggan nggunakake mesin listrik ing excavator, utawa kendaraan abot liyane. Minangka teknologi industri energi anyar develops, Iku luwih trep, aman lan lingkungan loropaken kanggo adat ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita