OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A pangisi daya cerdas kanggo kendaraan abot

OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A pangisi daya cerdas kanggo kendaraan abot

keuntungan

⭐ Kanggo sawetara kendaraan abot kayata truk, excavator, mesin angkat lsp.
⭐ Pangisi daya gedhe kanggo ngisi baterei kanthi cepet lan aman
⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

 

Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!


Deskripsi Produk

Tag produk

q1-8

jeneng

OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A pangisi daya cerdas kanggo kendaraan abot

Model

DCNE-Q1-8kw

Cara Cooling

Pendinginan hawa

Ukuran

280 * 200 * 320 mm

NW

16KG

warna

kuning

Jinis baterei

Lifepo4,18650, baterei Lithium ion
baterei timbal-asam, AGM, GEL
Nikel-logam hidrida, nikel-kadmium, nikel-kromium baterei, etc

Efisiensi

> 95%

IP

IP66 (anti banyu, bledug, bledosan-bukti, shockproof)

Tegangan Input

AC 220V ± 15%, 50-60Hz

Input Saiki

55A

Tegangan Output

12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V, 84V, 96V, 108V, 120VDC

Output Saiki

120A, 100A, 80A, 70A, 60A, 50A

Fungsi proteksi:

1.Superheat pangayoman, short circuit pangayoman, mbalikke pangayoman sambungan.

2.Overpressure pangayoman Overcharge pangayoman.

3. Lampu LED

Mode pangisian daya:

muatan arus konstan, muatan tekanan konstan, muatan seragam, muatan ngambang.

Konektor Input

EU/US/UK/AU plug; EU/US pengisian gun dan soket (opsional)

wektu ngisi daya

Etung wektu ngisi daya adhedhasar kapasitas baterei

Suhu operasi

(-35 ~ +85) ℃;

Suhu panyimpenan

(-55 ~ +100) ℃;

Bahan

Potongan gambar aluminium

Jinis output

Tekanan konstan / arus

daya output

8000W

dawa kabel input

1.2M

dawa kabel output

1M

Mangga dipriksa operasi pangisi daya lan manual instalasi

charging curve

Area aplikasi:

  • Produsen baterei Lithium/Asam Timbal, produsen HSV/LSV;
  • Gerobak Golf/Klub, Truk Logistik, Mobil wisata, Perahu listrik, Gerobak pembersih;
  • Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker;
  • peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS;
  • Pembangkit Tenaga Surya, Pembangkit Tenaga Angin;
  • Listrik, Marine, Aerospace, Military wilayah;
ap (5)
ap
ap (4)
ap (3)
ap (1)
ap (2)
qq

Apa milih kita

  • Pabrik rega langsung.
  • Tim R&D profesional.
  • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
  • Nyedhiyani layanan 24 jam.
  • Pangiriman cepet, produk Reguler sajrone 4-7 dina kerja.
  • UL CE CRI standar.
  • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

DCNE Q1-8KW ing papan pangisi daya karo voltase output saka 12V-120V, output saiki saka 50A-120A dikembangaké lan diprodhuksi kanggo sawetara kendaraan abot kayata truk, excavator, mesin hoisting etc. Iki pangisi daya cerdas karo daya gedhe efficiency dhuwur, tingkat pangayoman dhuwur saka IP67, urip dawa lan gampang kanggo nggunakake. Pangisi daya DCNE karo PFC, iku isolasi pindho. Bisa digunakake kanggo baterei lithium, baterei asam timbal lan AGM etc.

Uga nduweni fitur ing ngisor iki:

1. Kompensasi suhu otomatis

2. Ekualisasi otomatis

3. pangayoman overheating

4. pangayoman overcharging

5. pangayoman sambungan mbalikke

6. Proteksi short-circuit

Pangisi daya kita dirancang kanthi lengkap lan diprodhuksi dening perusahaan DCNE, sing dumadi saka luwih saka 67 insinyur profesional ing macem-macem jurusan, kayata piranti lunak, hardware, ngisi daya, algoritma, matematika, tata letak PCB.

Perusahaan kita nyedhiyakake layanan OEM, duwe garis produksi lengkap pangisi daya, ngontrol kabeh kualitas pangisi daya ing tangan kita dhewe, nyukupi kabutuhan pelanggan saka langkah pertama nganti pungkasan.

Uga, Kita lagi Produsèn asli, kita bisa nyedhiyani pelanggan layanan selaras bebas, bisa ngontrol saben prosedur produksi, uga ngontrol rega. Saiki kita duwe pelanggan global, uga OEM kanggo perusahaan pangisi daya global. Yen sampeyan duwe kabutuhan / jumlah potensial, hubungi kita kanggo rega sing luwih apik. Amarga kita produsen, kita bisa menehi rega grosir kanggo pelanggan langsung.

Yen sampeyan butuh pangisi daya pribadi, aja kuwatir, kita uga bakal menehi solusi pangisi daya kanggo nglindhungi baterei sing larang, uga kanthi rega distributor. Kita ngarahake nyuda rega pangisi daya lan ngembangake teknologi pangisi daya canggih, supaya urip pangisi daya pelanggan luwih gampang!

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan pangisi daya lan rega!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita