OBC Q2-1.5KW DC12-84V 15-25A Smart IP66 pangisi daya kanggo asam timbal utawa baterei lithium

OBC Q2-1.5KW DC12-84V 15-25A Smart IP66 pangisi daya kanggo asam timbal utawa baterei lithium

keuntungan

⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
⭐ IP66 standar
⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
⭐ Bisa ditrapake kanggo sepedha motor, golf/klub/wisata/reresik baterei
⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

 

Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!


  • :
  • Deskripsi Produk

    Tag produk

    1.5KW

    jeneng

    OBC Q2-1.5KW DC12-84V 15-25A Smart IP66 pangisi daya kanggo asam timbal utawa baterei lithium

    Model

    DCNE-Q2-1.5kw

    Cara Cooling

    Pendinginan hawa

    Ukuran

    280 * 145 * 80 mm

    NW

    3.5KG

    warna

    salaka

    Jinis baterei

    Lifepo4,18650, baterei lithium ion-lead-acid, AGM, GEL
    Nikel-logam hidrida, nikel-kadmium, nikel-kromium baterei, etc

    Efisiensi

    ≥93%

    IP

    IP66 (anti banyu, bledug, bledosan-bukti, shockproof)

    Tegangan Input

    AC 110-220V, 50-60Hz

    Input Saiki

    13A

    Tegangan Output

    12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72VDC

    Output Saiki

    30A, 25A, 20A, 15A

    Fungsi proteksi:

    1.Superheat pangayoman, short circuit pangayoman, mbalikke pangayoman sambungan.

    2.Overpressure pangayoman Overcharge pangayoman.

    3. Lampu LED

    Mode pangisian daya:

    muatan arus konstan, muatan tekanan konstan, muatan seragam, muatan ngambang.

    Konektor Input

    EU/US/UK/AU plug; EU/US pengisian gun dan soket (opsional)

    wektu ngisi daya

    Etung wektu ngisi daya adhedhasar kapasitas baterei

    Suhu operasi

    (-35 ~ +60) ℃;

    Suhu panyimpenan

    (-55 ~ +100) ℃;

    Bahan

    Potongan gambar aluminium

    Jinis output

    Tekanan konstan / arus

    daya output

    1500W

    dawa kabel input

    1.2M

    dawa kabel output

    1M

    Fungsi komunikasi CAN

    ya wis

    Mangga dipriksa operasi pangisi daya lan manual instalasi

    charging curve

    Area aplikasi:

    • Produsen baterei Lithium/Asam Timbal, produsen HSV/LSV;
    • Gerobak Golf/Klub, Truk Logistik, Mobil wisata, Perahu listrik, Gerobak pembersih;
    • Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker;
    • peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS;
    • Pembangkit Tenaga Surya, Pembangkit Tenaga Angin;
    • Listrik, Marine, Aerospace, Military wilayah;
    ap (5)
    ap
    ap (4)
    ap (3)
    ap (1)
    ap (2)
    qq

    Apa milih kita

    • Pabrik rega langsung.
    • Tim R&D profesional.
    • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
    • Nyedhiyani layanan 24 jam.
    • Pangiriman cepet, produk Reguler sajrone 4-7 dina kerja.
    • UL CE CRI standar.
    • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

    DCNE Q2-1.5KW ing papan pangisi daya karo voltase input amba / input voltase amba-AC90V-265V, bisa Applied ing kabeh donya. Tegangan output yaiku DC12V-84V, arus output yaiku 15A-25A. Jinis iki dikembangake lan diprodhuksi kanggo sawetara kendaraan entheng kayata pangisi daya motor listrik, pangisi daya sepedha listrik, pangisi daya glofcart, pangisi daya clubcart lsp. Bisa ditrapake ing njaba ruangan, tahan banyu, tahan kejut, tahan ledakan, tahan debu , wis lulus standar internasional-IP67, uga karo PFC. Iki minangka pangisi daya entheng / entheng kanthi fungsi cerdas, pangisi daya siji-siji, kanggo nglindhungi baterei kanthi extremly, umure luwih suwe. Iku uga karo fitur ing ngisor iki:
    a. Kompensasi suhu otomatis
    b. Efisiensi pangisi daya / pangisi daya dhuwur luwih saka 95%
    c. Teknologi frekuensi variabel majeng, tegangan stabil / arus stabil
    d. mati kanthi otomatis sawise kebak
    e. pangayoman sambungan mbalikke
    f. Proteksi short-circuit
    g. Ekualisasi otomatis
    h. Proteksi overheating
    i. Proteksi overcharging

    Pangisi daya kita dirancang kanthi lengkap lan diprodhuksi dening perusahaan DCNE, sing dumadi saka luwih saka 67 insinyur profesional ing macem-macem jurusan, kayata piranti lunak, hardware, ngisi daya, algoritma, matematika, tata letak PCB.

    Perusahaan kita nyedhiyakake layanan OEM, duwe garis produksi lengkap pangisi daya, ngontrol kabeh kualitas pangisi daya ing tangan kita dhewe, nyukupi kabutuhan pelanggan saka langkah pertama nganti pungkasan.

    Uga, Kita lagi Produsèn asli, kita bisa nyedhiyani pelanggan layanan selaras bebas, bisa ngontrol saben prosedur produksi, uga ngontrol rega. Saiki kita duwe pelanggan global, uga OEM kanggo perusahaan pangisi daya global. Yen sampeyan duwe kabutuhan / jumlah potensial, hubungi kita kanggo rega sing luwih apik. Amarga kita produsen, kita bisa menehi rega grosir kanggo pelanggan langsung.

    Yen sampeyan butuh pangisi daya pribadi, aja kuwatir, kita uga bakal menehi solusi pangisi daya kanggo nglindhungi baterei sing larang, uga kanthi rega distributor. Kita ngarahake nyuda rega pangisi daya lan ngembangake teknologi pangisi daya canggih, supaya urip pangisi daya pelanggan luwih gampang!

    Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan pangisi daya lan rega!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita