OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A tegangan lebar karo CAN, pangisi daya cerdas sing bisa ditumpuk

OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A tegangan lebar karo CAN, pangisi daya cerdas sing bisa ditumpuk

keuntungan

⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
⭐ IP66 standar
⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, kapal listrik / baterei kendaraan
⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

 

Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!


  • :
  • Deskripsi Produk

    Tag produk

    1-11
    jeneng OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A tegangan lebar karo CAN, pangisi daya cerdas sing bisa ditumpuk
    Model DCNE-Q2-3.3kw
    Cara Cooling Pendinginan hawa
    Ukuran 295 * 210 * 111 mm
    NW 6.5KG
    warna salaka
    Jinis baterei Lifepo4,18650, baterei Lithium ion
    baterei timbal-asam, AGM, GEL
    Nikel-logam hidrida, nikel-kadmium, nikel-kromium baterei, etc
    Efisiensi ≥93%
    IP IP66 (anti banyu, bledug, bledosan-bukti, shockproof)
    Tegangan Input AC 110-220V, 50-60Hz
    Input Saiki 16A
    Tegangan Output 48V, 72V, 84V, 96V, 144V, 312V, 440VDC
    Output Saiki 45A, 40A, 32A, 23A, 10A
    Fungsi proteksi: 1.Superheat pangayoman, short circuit pangayoman, mbalikke pangayoman sambungan.
    2.Overpressure pangayoman Overcharge pangayoman.
    3. Lampu LED
    Mode pangisian daya: muatan arus konstan, muatan tekanan konstan, muatan seragam, muatan ngambang.
    Konektor Input EU/US/UK/AU plug; EU/US pengisian gun dan soket (opsional)
    wektu ngisi daya Etung wektu ngisi daya adhedhasar kapasitas baterei
    Suhu operasi (-35 ~ +60) ℃;
    Suhu panyimpenan (-55 ~ +100) ℃;
    Bahan Potongan gambar aluminium
    Jinis output Tekanan konstan / arus
    daya output 3300W
    dawa kabel input 1.2M
    dawa kabel output 1M
    Fungsi komunikasi CAN ya wis
    Mangga dipriksa operasi pangisi daya lan manual instalasi
    charging curve

    Area aplikasi:

    • Produsen baterei Lithium/Asam Timbal, produsen HSV/LSV;
    • Gerobak Golf/Klub, Truk Logistik, Mobil wisata, Perahu listrik, Gerobak pembersih;
    • Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker;
    • peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS;
    • Pembangkit Tenaga Surya, Pembangkit Tenaga Angin;
    • Listrik, Marine, Aerospace, Military wilayah;
    ap (5)
    ap
    ap (4)
    ap (3)
    ap (1)
    ap (2)
    qq

    Apa milih kita

    • Pabrik rega langsung.
    • Tim R&D profesional.
    • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
    • Nyedhiyani layanan 24 jam.
    • Pangiriman cepet, produk Reguler sajrone 4-7 dina kerja.
    • UL CE CRI standar.
    • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

    DCNE Q2-3.3KW ing papan pangisi daya karo voltase input amba / input voltase amba-AC90V-265V, bisa Applied ing kabeh donya. Iki dilengkapi komunikasi CAN BUS, bisa nyambungake sistem BMS baterei, pangisi daya cerdas / cerdas lan pelanggan bisa milih utawa ora. Tegangan output yaiku DC48V-440V, arus output yaiku 10A-42A. Jinis iki dikembangake lan diprodhuksi kanggo sawetara kendaraan entheng kayata pangisi daya motor listrik, pangisi daya sepedha listrik, pangisi daya glofcart, pangisi daya clubcart, pangisi daya forklift, truk listrik, bus wisata listrik, yacht listrik, mesin pembersih, utawa Uninterruptible Power Supply (UPS), energi solar, dinamo tenaga angin lan sistem komunikasi listrik ing railway, pangisi daya laut, pangisi daya militer. Nglamar kanggo kabeh jinis betterries / pangisi daya baterei, contone, LTO, LiFePO4, NCM, AGM, GEL, Asam timbal Banjir, baterei asam timbal sing ditutup kanthi lengkap. Bisa ditrapake ing njaba ruangan, tahan banyu, tahan kejut, tahan bledosan, tahan bledug, wis lulus standar internasional-IP67, uga nganggo PFC. Modul kasebut dilengkapi sirkuit koreksi faktor daya aktif APFC interleaved, sing ndadekake tingkat pemanfaatan energi listrik cedhak 1 nalika ngisi daya lan nyuda polusi harmonik menyang kothak umum. Iki minangka pangisi daya entheng kanthi fungsi cerdas, pangisi daya siji-siji, kanggo nglindhungi baterei kanthi extremly, umure luwih suwe. Iku uga karo fitur ing ngisor iki:

    a. Kompensasi suhu otomatis
    b. Efisiensi pangisi daya / pangisi daya dhuwur luwih saka 95%
    c. Teknologi frekuensi variabel majeng, tegangan stabil / arus stabil
    d. mati kanthi otomatis sawise kebak
    e. pangayoman sambungan mbalikke
    f. Proteksi short-circuit
    g. Ekualisasi otomatis
    h. Proteksi overheating
    i. Proteksi overcharging

    Pangisi daya kita dirancang kanthi lengkap lan diprodhuksi dening perusahaan DCNE, sing dumadi saka luwih saka 67 insinyur profesional ing macem-macem jurusan, kayata piranti lunak, hardware, ngisi daya, algoritma, matematika, tata letak PCB.

    Perusahaan kita nyedhiyakake layanan OEM, duwe garis produksi lengkap pangisi daya, ngontrol kabeh kualitas pangisi daya ing tangan kita dhewe, nyukupi kabutuhan pelanggan saka langkah pertama nganti pungkasan.

    Uga, Kita lagi Produsèn asli, kita bisa nyedhiyani pelanggan layanan selaras bebas, bisa ngontrol saben prosedur produksi, uga ngontrol rega. Saiki kita duwe pelanggan global, uga OEM kanggo perusahaan pangisi daya global. Yen sampeyan duwe kabutuhan / jumlah potensial, hubungi kita kanggo rega sing luwih apik. Amarga kita produsen, kita bisa menehi rega grosir kanggo pelanggan langsung.

    Yen sampeyan butuh pangisi daya pribadi, aja kuwatir, kita uga bakal menehi solusi pangisi daya kanggo nglindhungi baterei sing larang, uga kanthi rega distributor. Kita ngarahake nyuda rega pangisi daya lan ngembangake teknologi pangisi daya canggih, supaya urip pangisi daya pelanggan luwih gampang!

    Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan pangisi daya lan rega!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita