OBC Q2-6.6KW DC48-440V 20-85A daya dhuwur, pangisi daya cepet, dijamin IP67

OBC Q2-6.6KW DC48-440V 20-85A daya dhuwur, pangisi daya cepet, dijamin IP67

keuntungan

⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
⭐ IP66 standar
⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, baterei excavator, utawa ing ngendi wae mbutuhake sumber daya dhuwur.
⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

 

Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!


Deskripsi Produk

Tag produk

Prod fea 6

jeneng

OBC Q2-6.6KW DC48-440V 20-85A daya dhuwur, pangisi daya cepet, dijamin IP67

Model

DCNE-Q2-6.6kw

Cara Cooling

Pendinginan hawa

Ukuran

420 * 295 * 113 mm

NW

13KG

warna

salaka

Jinis baterei

Lifepo4,18650, baterei Lithium ion
baterei timbal-asam, AGM, GEL
Nikel-logam hidrida, nikel-kadmium, nikel-kromium baterei, etc

Efisiensi

≥93%

IP

IP66 (anti banyu, bledug, bledosan-bukti, shockproof)

Tegangan Input

AC 110-220V, 50-60Hz

Input Saiki

32A

Tegangan Output

48V, 72V, 84V, 96V, 144V, 312VDC

Output Saiki

85A, 80A, 64A, 20A, 16A

Fungsi pangayoman

1.Superheat pangayoman, short circuit pangayoman, mbalikke pangayoman sambungan.

2.Overpressure pangayoman Overcharge pangayoman.

3. Lampu LED

Mode pangisian daya

muatan arus konstan, muatan tekanan konstan, muatan seragam, muatan ngambang.

Konektor Input

EU/US/UK/AU plug;
EU/US charging gun lan soket (opsional)

wektu ngisi daya

Etung wektu ngisi daya adhedhasar kapasitas baterei

Suhu operasi

(-35 ~ +60) ℃;

Suhu panyimpenan

(-55 ~ +100) ℃;

Bahan

Potongan gambar aluminium

Jinis output

Tekanan konstan / arus

daya output

6600W

dawa kabel input

1.2M

dawa kabel output

1M

Fungsi komunikasi CAN

ya wis

Mangga dipriksa operasi pangisi daya lan manual instalasi

charging curve

Area aplikasi:

  • Produsen baterei Lithium/Asam Timbal, produsen HSV/LSV;
  • Gerobak Golf/Klub, Truk Logistik, Mobil wisata, Perahu listrik, Gerobak pembersih;
  • Forklift, Crane, Excavator, Lift, Truk Pallet, ATV, Stacker;
  • peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS;
  • Pembangkit Tenaga Surya, Pembangkit Tenaga Angin;
  • Listrik, Marine, Aerospace, Military wilayah;
ap (5)
ap
ap (4)
ap (3)
ap (1)
ap (2)
qq

Apa milih kita

  • Pabrik rega langsung.
  • Tim R&D profesional.
  • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
  • Nyedhiyani layanan 24 jam.
  • Pangiriman cepet, produk Reguler sajrone 4-7 dina kerja.
  • UL CE CRI standar.
  • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

DCNE Q2-6.6KW ing papan pangisi daya karo voltase input amba / input voltase amba-AC90V-265V, bisa Applied ing kabeh donya. Iki dilengkapi komunikasi CAN BUS, bisa nyambungake sistem BMS baterei, pangisi daya cerdas / cerdas lan pelanggan bisa milih utawa ora. Tegangan output yaiku DC48V-440V, arus output yaiku 20A-85A. Jinis iki dikembangake lan diprodhuksi kanggo sawetara kendaraan entheng kayata pangisi daya glofcart, pangisi daya clubcart, pangisi daya forklift, truk listrik, bus wisata listrik, yacht listrik, mesin reresik, pangisi daya crane utawa Uninterruptible Power Supply (UPS), energi surya, dinamo tenaga angin. lan sistem komunikasi listrik ing railway, pangisi daya laut, pangisi daya militer. Iku pangisi daya stackable saka 3.3KW. Nglamar kanggo kabeh jinis betterries / pangisi daya baterei, contone, LTO, LiFePO4, NCM, AGM, GEL, Asam timbal Banjir, baterei asam timbal sing ditutup kanthi lengkap. Bisa ditrapake ing njaba ruangan, tahan banyu, tahan kejut, tahan bledosan, tahan bledug, wis lulus standar internasional-IP67, uga nganggo PFC. Modul kasebut dilengkapi sirkuit koreksi faktor daya aktif APFC interleaved, sing ndadekake tingkat pemanfaatan energi listrik cedhak 1 nalika ngisi daya lan nyuda polusi harmonik menyang kothak umum. Iki minangka pangisi daya entheng kanthi fungsi cerdas, pangisi daya siji-siji, kanggo nglindhungi baterei kanthi extremly, umure luwih suwe. Iku uga karo fitur ing ngisor iki:

a. Kompensasi suhu otomatis
b. Efisiensi pangisi daya / pangisi daya dhuwur luwih saka 95%
c. Teknologi frekuensi variabel majeng, tegangan stabil / arus stabil
d. mati kanthi otomatis sawise kebak
e. pangayoman sambungan mbalikke
f. Proteksi short-circuit
g. Ekualisasi otomatis
h. Proteksi overheating
i. Proteksi overcharging

Pangisi daya kita dirancang kanthi lengkap lan diprodhuksi dening perusahaan DCNE, sing dumadi saka luwih saka 67 insinyur profesional ing macem-macem jurusan, kayata piranti lunak, hardware, ngisi daya, algoritma, matematika, tata letak PCB.

Perusahaan kita nyedhiyakake layanan OEM, duwe garis produksi lengkap pangisi daya, ngontrol kabeh kualitas pangisi daya ing tangan kita dhewe, nyukupi kabutuhan pelanggan saka langkah pertama nganti pungkasan.

Uga, Kita lagi Produsèn asli, kita bisa nyedhiyani pelanggan layanan selaras bebas, bisa ngontrol saben prosedur produksi, uga ngontrol rega. Saiki kita duwe pelanggan global, uga OEM kanggo perusahaan pangisi daya global. Yen sampeyan duwe kabutuhan / jumlah potensial, hubungi kita kanggo rega sing luwih apik. Amarga kita produsen, kita bisa menehi rega grosir kanggo pelanggan langsung.

Yen sampeyan butuh pangisi daya pribadi, aja kuwatir, kita uga bakal menehi solusi pangisi daya kanggo nglindhungi baterei sing larang, uga kanthi rega distributor. Kita ngarahake nyuda rega pangisi daya lan ngembangake teknologi pangisi daya canggih, supaya urip pangisi daya pelanggan luwih gampang!

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan pangisi daya lan rega!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita