Produk

  • OBC  Q2-1.5KW  DC12-84V  15-25A  Smart IP66 charger for lead acid or lithium battery

    OBC Q2-1.5KW DC12-84V 15-25A Smart IP66 pangisi daya kanggo asam timbal utawa baterei lithium

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo sepedha motor, golf/klub/wisata/reresik baterei
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q1-2KW  DC12-108V  5-30A charge your battery quickly and safely

    OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A ngisi baterei kanthi cepet lan aman

    ⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
    ⭐ Ukuran cilik lan bobot entheng
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q1-4KW  DC12-108V  20-60A good to charge and protect your battery

    OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A apik kanggo ngisi lan nglindhungi baterei

    ⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
    ⭐ Daya luwih gedhe kanggo ngisi daya luwih cepet
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q2-2KW  DC48-99V  22-25A  IP67 charger for golf/club cart, well-protection in your life

    OBC Q2-2KW DC48-99V 22-25A IP67 charger kanggo golf/klub cart, uga-perlindungan ing urip sampeyan

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo sepedha motor, golf/klub/wisata/reresik baterei
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A kinds of smart functions to easy your life

    OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A jinis fungsi pinter kanggo gampang urip

    ⭐ Kanggo kendharaan entheng kayata cart golf, forklift lan mobil wisata lsp.
    ⭐ Daya luwih gedhe kanggo ngisi daya luwih cepet
    ⭐ Efisiensi dhuwur lan tingkat proteksi dhuwur saka IP67
    ⭐ Umur kerja sing dawa lan gampang digunakake
    ⭐ Digunakake kanggo kabeh jinis baterei
    ⭐ nyedhiyakake sawetara barang daya liyane sing luwih dhuwur lan kanthi jinis CAN BUS
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q2-3.3KW  DC48-440V  10-42A  broad voltage with CAN, stackable smart charger

    OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A tegangan lebar karo CAN, pangisi daya cerdas sing bisa ditumpuk

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, kapal listrik / baterei kendaraan
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita