Q2 Series AC90-265V & DC12-440V Pangisi daya

  • OBC  Q2-1.5KW  DC12-84V  15-25A  Smart IP66 charger for lead acid or lithium battery

    OBC Q2-1.5KW DC12-84V 15-25A Smart IP66 pangisi daya kanggo asam timbal utawa baterei lithium

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo sepedha motor, golf/klub/wisata/reresik baterei
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q2-2KW  DC48-99V  22-25A  IP67 charger for golf/club cart, well-protection in your life

    OBC Q2-2KW DC48-99V 22-25A IP67 charger kanggo golf/klub cart, uga-perlindungan ing urip sampeyan

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo sepedha motor, golf/klub/wisata/reresik baterei
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC  Q2-3.3KW  DC48-440V  10-42A  broad voltage with CAN, stackable smart charger

    OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A tegangan lebar karo CAN, pangisi daya cerdas sing bisa ditumpuk

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, kapal listrik / baterei kendaraan
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC Q2-6.6KW DC48-440V 20-85A high power, fast charging, IP67 guaranteed

    OBC Q2-6.6KW DC48-440V 20-85A daya dhuwur, pangisi daya cepet, dijamin IP67

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ IP66 standar
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, baterei excavator, utawa ing ngendi wae mbutuhake sumber daya dhuwur.
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC Q2-9.9KW DC48-440V 30-127A high power, safe&fast, for all kinds of batteries

    OBC Q2-9.9KW DC48-440V 30-127A daya dhuwur, aman & cepet, kanggo kabeh jinis baterei

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ standar IP67
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, baterei excavator, utawa ing endi wae mbutuhake sumber daya dhuwur
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

  • OBC Q2-13KW DC48-440V 40-168A high power, ultra fast charging, light weight

    OBC Q2-13KW DC48-440V 40-168A daya dhuwur, pangisian daya ultra cepet, bobot entheng

    ⭐ Tegangan input papan 90-265V, kanthi komunikasi CAN BUS
    ⭐ standar IP67
    ⭐ Akeh fungsi cerdas sing ngluwihi pangarepan sampeyan
    ⭐ Bisa ditrapake kanggo forklift, truk palet, crane, baterei excavator, utawa ing ngendi wae mbutuhake sumber daya dhuwur.
    ⭐ Siji pangisi daya kanggo siji pangisi daya baterei, nglindhungi umur baterei kanthi efektif
    ⭐ Wektu produksi reguler: 1-2 minggu

     

    Minangka Produsèn Original, grosir lan eceran pangisi daya baterei kinerja dhuwur, kualitas dhuwur lan rega pabrik kanggo gawe marem kabeh requirement pelanggan!  Kirimi pitakon produk sampeyan saiki!

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita