Baterai lithium ion sing bisa diisi ulang mobil wisata 120v 105ah

Baterai lithium ion sing bisa diisi ulang mobil wisata 120v 105ah

keuntungan

Sistem baterei lithium ion nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

1. Gunakake sel ion lithium daya kelas A;

2. Dibangun ing sistem manajemen baterei pinter;

3. Balancing sel otomatis;

4. Deep discharge nganti 100%;

5. Self-discharge banget kurang (≤3% saben sasi);

6. Ora Timbal, ora logam abot, ora unsur beracun;

7. Kira-kira 50% luwih entheng lan 40% luwih cilik tinimbang baterei Lead-AGM sing padha karo energi sing bisa digunakake.


Deskripsi Produk

Tag produk

f

Dibangun ing Sistem Proteksi Baterei Otomatis

Otomatis Low Voltage Pedhot

Proteksi Short Circuit otomatis

Proteksi Swara Tegangan Otomatis

Balancing Sel Internal Otomatis

Otomatis Over Charge Protection

Otomatis Over Discharge Protection

Proteksi Suhu Swara Otomatis

jeneng Sistem Penyimpanan Energi Surya Paket Baterai Lithium 24V 400ah Lifepo4 Baterai Lithium ion
Model DCNE-Li24400
Ukuran lan bobot (ora kalebu gagang lan kepala logam stopkontak) 315-225-265mm (ing urutan dawa, jembaré lan dhuwur, kesalahan 5 mm)
Varietas baterei lithium baterei lithium Ternary
Tegangan nominal 100V
Kapasitas nominal 105AH
Jumlah strings baterei 27S
Siklus urip 1500 kaping
Arus discharge terus-terusan 120-150A cocok kanggo daya ing ngisor 8000 watt
Arus discharge cepet maksimum (3 detik) 380A-480A
Arus pangisian daya maksimum sing diidini ≤50A
Tegangan limit pengisian 29.4V
Tegangan mati minimal 75-80V
Spesifikasi sel tunggal 3.7V
Resistansi internal sel tunggal 0,5 miliohm
Tingkat discharge sel 4-6C
Suhu operasi -10-70°
Suhu panyimpenan 10-25°
Baterei panyimpenan 50-70%
Bobot produk (error 0.5kg) 72-75 kg
periode garansi produk garansi 3 taun
Bahan cangkang Perumahan stainless steel

Area aplikasi:

  • Perusahaan baterei litium, manufaktur kendaraan listrik
  • Reresik cart, golf cart
  • Truk logistik, forklift
  • Mobil wisata, prau listrik
  • Peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS
  • Pangisi daya non-standar khusus sing disesuaikan
ap
ap (5)
ap (4)
ap (3)
ap (2)
ap (1)
qq

Apa milih kita

  • rega langsung pabrik; ora ana middleman ndadekake prabédan;
  • Tim R&D profesional.
  • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
  • Nyedhiyani layanan 24 jam.
  • Produk reguler dikirim ing 4-7 dina kerja.
  • UL CE CRI standar.
  • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita