Sistem Penyimpanan Energi Surya Paket Baterai Lithium 24V 400ah Lifepo4 Baterai Lithium ion

Sistem Penyimpanan Energi Surya Paket Baterai Lithium 24V 400ah Lifepo4 Baterai Lithium ion

keuntungan

Dibangun ing Sistem Proteksi Baterei Otomatis

Otomatis Low Voltage Pedhot

Proteksi Short Circuit otomatis

Proteksi Swara Tegangan Otomatis

Balancing Sel Internal Otomatis

Otomatis Over Charge Protection

Otomatis Over Discharge Protection

Proteksi Suhu Swara Otomatis


Deskripsi Produk

Tag produk

f

* Bobot kira-kira 70% luwih entheng tinimbang baterei asam timbal;

* Loro nganti kaping papat kanggo urip layanan (2500-8000 siklus);

* Apik kanggo Marine, RV, Sapu lantai, Golf, sistem UPS, panyimpenan energi surya, Solar, Off Grid;

* Sistem Manajemen Baterei (BMS) kanthi cut-off lan pemulihan terminal daya;

* Cell wawas lan kurang voltase / liwat pangayoman voltase, short-circuit pangayoman;

* Maksimalake potensial energi kanthi 100% Depth of Discharge (DOD);

* Selehake panggantos (plug lan muter);

* Mbukak akeh sing dibutuhake kanthi paralel utawa seri;

* Nawakake garansi 3 taun;

* OEM / ODM: tegangan/kapasitas/ukuran/konektor/layar/warna/Logo/stiker, lsp.

jeneng Sistem Penyimpanan Energi Surya Paket Baterai Lithium 24V 400ah Lifepo4 Baterai Lithium ion
Model DCNE-Li24400
Ukuran lan bobot (ora kalebu gagang lan kepala logam stopkontak) 490-170-610mm (ing urutan dawa, jembaré lan dhuwur, kesalahan 5 mm)
Varietas baterei lithium baterei lithium wesi fosfat
Tegangan nominal 24V
Kapasitas nominal 400AH
Jumlah strings baterei 8S
Siklus urip 2000 kaping
Arus discharge terus-terusan ≤200A
Arus discharge cepet maksimum (3 detik) ≤400A
Arus pangisian daya maksimum sing diidini ≤50A
Tegangan limit pengisian 113V
Tegangan mati minimal 22-24V
Spesifikasi sel tunggal 3.2V67AH6P
Resistansi internal sel tunggal 0,5 miliohm
Tingkat discharge sel 4-6C
Suhu operasi -10-70°
Suhu panyimpenan 10-25°
Baterei panyimpenan 50-70%
Bobot produk (error 0.5kg) 72-75 kg
periode garansi produk garansi 3 taun
Bahan cangkang Perumahan stainless steel

Area aplikasi:

  • Perusahaan baterei litium, manufaktur kendaraan listrik
  • Reresik cart, golf cart
  • Truk logistik, forklift
  • Mobil wisata, prau listrik
  • Peralatan panyimpenan energi baterei, peralatan kamar UPS
  • Pangisi daya non-standar khusus sing disesuaikan
ap
ap (5)
ap (4)
ap (3)
ap (2)
ap (1)
qq

Apa milih kita

  • rega langsung pabrik; ora ana middleman ndadekake prabédan;
  • Tim R&D profesional.
  • Nyedhiyani solusi baterei profesional wiwit 1999.
  • Nyedhiyani layanan 24 jam.
  • Produk reguler dikirim ing 4-7 dina kerja.
  • UL CE CRI standar.
  • Layanan kustomisasi pesenan OEM.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita