HARGA PABRIK KOMPETITIF & KUALITAS

Garansi Rega

Ing kegiatan bisnis, ora ana sing bisa nolak godaan kualitas dhuwur lan rega murah. Iki minangka proposisi sing kontradiktif, nanging kita bisa ngetrapake proposisi lawas iki supaya para pelanggan bisa entuk kualitas nyata lan rega sing murah. Kualitas produk sing katon kanthi mripat yaiku rega nyata.

Ngapikake katrampilan lan manajemen, kita gabungke rega lan kualitas kanthi sampurna. Ora ana rega sing luwih dhuwur, mung nilai sing luwih dhuwur lan layanan sing luwih apik. 

A
B

Jaminan Mutu

Kualitas minangka jiwa sukses perusahaan lan jaminan dhasar kepercayaan pelanggan. Wiwit diadegake, kita wis sesuai karo manajemen kualitas sing paling ketat kanggo ngontrol lingkungan produksi, kayata bahan mentah, peralatan produksi, proses produksi, inspeksi produk, pengepakan lan transportasi. Kanggo produk ekspor, kita bakal ngetutake standar internasional lan regional industri kanggo produksi lan manajemen. Standar kita yaiku: UL, CE, KC, lsp.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita