Riset & Pangembangan

Riset & Pangembangan

1.  Ngembangake & Desain & Pilihan Komponen, DCNE uga bisa mbangun platform pangisian daya piranti lunak, kanthi lengkap ngrancang struktur kabeh kamar ing industri pangisi daya.

2. Ndhuwur 67 engineers profesional dumadi tim R&D, lan DCNE ndarbeni luwih saka 52 daya tech. paten ing China.

3. Nduwe laboratorium profesional & kemampuan tes mandiri kanggo pangisi daya.

Research&Development1

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita