Teknologi

Teknologi

Research&Development2

1. Ngasilake pangisi daya frekuensi variabel sing disegel kanthi lengkap ing China, duwe pengalaman teknologi militer luwih saka 20 taun

2. Nganti pungkasan taun 2019, luwih saka 200.000+ pangisi daya adol

3. Cocog kanggo luwih saka 100+ jinis kendaraan

4. Pangisi daya standar kendaraan paling dhuwur-IP67

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita