Ringkesan

/about-us/

Katrangan ringkes

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Ing ngisor iki "DCNE") diadegake ing taun 1997. Ing wiwitan, kita nggarap pangisi daya walkie-talkie baterei kamera. Ing taun 2000, kita miwiti kerja sama karo kementerian pertahanan lan ngembangake & ngasilake pangisi daya kanggo kendaraan listrik, mbukak pasar militer kanthi sukses. Sabanjure, kita nyelehake sikil lan mlebu ing lapangan otomotif, pangisi daya kita wiwit ditrapake ing wilayah sipil. "DCNE minangka panyedhiya solusi pangisi daya profesional" ora mung slogan kita, nanging uga tujuan kita. Ing taun-taun kepungkur, DCNE ora nate mandhegake langkah-langkah kita ing proyek OBC. Kita terus nggawe inovasi riset lan pangembangan teknologi pangisi daya lan entuk luwih saka 20 paten kanggo pangisi daya papan on/off.

Ing wektu sing padha, "Pelanggan pisanan menyang DCNE", kabeh anggota DCNE tetep ing pikiran kita. Ing 20 taun kepungkur, kita tansah mikir banget kanggo para pelanggan. Kita ningkatake manajemen, produksi, R&D, kontrol kualitas lan kabeh layanan kanggo ngonfirmasi rega pasar sing kompetitif, kualitas dhuwur sing stabil, wektu pangiriman kanthi cepet, solusi profesional lan nggawa luwih akeh barang anyar kanggo para pelanggan.

Saiki DCNE wis nyediakake pangisi daya kanggo produsen baterei, mobil golf/klub, truk logistik, prau listrik, grobag pembersih, ekskavator, ATV, lapangan Aerospace, lsp.

DCNE ngarepake kerjasama karo sampeyan!

9f3beea2fa1df2360855c550e9bf5d6
257d5e730fc10f5ce6f02d614f5a8b4
e28d83822eca5cbdb865c0a74bebf10
ico-1

1997
Madeg ing

ico-4

23 taun militer
pengalaman teknologi

ico-3

2000 kothak
pabrik meter

ico-2

50000 + set
dodolan taunan saka

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita