Sajarah

1997

图一

DCNE netepake; Melu R&D lan produksi kamera KsD, pangisi daya walkie-talkie baterei nikel-kadmium;

2000

图二

Ngembangake teknologi pulsa; miwiti mlebuwilayah militèr;

2004

图三

Kerjasama karo Organisasi perlindungan lingkungan Amerika, mlebu kontrak jangka panjang;

2007

f77788c74066850b2373b6148c9a1b1

2 penemuan nasionalpaten; 9paten model utilitas nasional; 2ilmiah lan teknologiregistrasi prestasi; 5hak cipta piranti lunak nasional lsp..

2008

省长视察

Gubernur Propinsi kunjungan lan pakurmatan DCNE ;

 

2010

f45ba1a9964b4d4c2b2edf266f53adc

Gabungan teknologi pulsa; IP67 standar ditrapake ing pangisi daya;

2013

高新

Menang penghargaan "Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional";

2015

f06924fd0be2673b985ef6fe2636232

Teknologi Internalisasi, shorten ndhuwur setengah wektu kanggo ngisi daya; Revolusi ing industri pangisi daya baterei;

2018

ae787b6238a0647fdc520ea4781958b

Miwiti kanggo kerjo bareng karo perusahaan kendaraan kacepetan dhuwur, nyedhiyakake pangisi daya cerdas frekuensi variabel standar kendaraan.

2019

4958e34d364370714ee717672e6278d

Pamrentah Cina ngundang DCNE minangka perusahaan teknologi dhuwur kanggo rawuh Pameran nasional Singapura;

2020

5f2680dd9b9407adf62e159b3ebc7e6

Miwiti kanggo kerjo bareng karo perusahaan baterei tingkat donya resmi kanggo mbukak karir anyar;


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita