Layanan

257d5e730fc10f5ce6f02d614f5a8b4

Layanan pra-sales

95,5% respon cepet
• Komunikasi siji-kanggo-siji selaras, minangka rinci sabisa
• tuku nyata pelanggan nuntut
• saran cukup kanggo pelanggan
• kutipan kompetitif
• Dhukungan pengepakan ritel pelanggan
• Desain selaras input lan output antarmuka
• Dhukungan sampel

1111

layanan sawise-sales

18 garansi sasi
100% tindak lanjut sajrone periode garansi
• Dhukungan komponen sajrone wektu babar pisan
• Panggantos produk anyar amarga masalah kualitas sak periode babar pisan
1 nganti 1 instalasi dipandu
• Dhukungan teknologi yen customer perlu.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita